HTML

szárnyak

Friss topikok

  • Hagrid: Csokibácsi a strandon. :D (2017.07.18. 17:11) antirasszizmus
  • Hagrid: Dehogy vagy rossz... (2017.03.01. 22:29) ajándékok
  • Hagrid: Sajnos ez 10 milliárd feletti összeget vitt...persze, megismétlik, pártalapon lesz is elég támogat... (2017.02.27. 07:46) nolimpia
  • tulnagyszemulany: Ha már ide ennyit írtál, esetleg egyszer a fórumba is írhatnál egy magyarázatot arra, hogy miért t... (2017.01.13. 22:00) A karácsony idén úgy volt,
  • Hagrid: Hurrá jégkorong! :D (2017.01.09. 12:12) kemény telünk van

Címkék

babó (72) babó2 (62) babó3 (5) barát (1) család (24) egó (114) elmentünk (4) ennivaló (12) falu (4) film (12) grr (5) háziállat (11) karácsony (3) kert (8) könyv (5) kutya (12) Lakás (1) macska (18) ovi (1) politika (1) történénések (1) történések (7) Címkefelhő

a vége felé

2016.03.07. 11:25 :: Dee_

A baba hatalmasakat rúg, főleg az oldalam ütné ki, de ma hullámoztatta is a kis medencéjét, mint egy cápauszony, végigment lassan egy nagy pukli a hasam felületén. De ha előveszem a fényképezőt és meghallja a csippanást, amivel bekapcsolom, leáll. Tucatszor játszottuk ezt el, így az utolsó terhességemről csak apró kis babamozdulatkák maradnak a hasas szakaszból, amikor elfeledkezett magáról, komoly mozgások sajnos nem.

Vajon hogyan érzi magát, ha forgok éjszaka? Tudja, milyen a fenn és lenn, de most fejjel lefelé milyen érzés lehet neki, meg egyszer a lábaira, egyszer a hátára nehezedve, amilyen oldalamra fordulok éppen?

Még nem tudom elképzelni, milyen lesz, de a többieknél sem tudtam. Fura, hogy pár hónap múlva magától értetődő lesz, hogy családtag.

Rettegek a szüléstől, de most kicsit felfrissített a gondolat, hogy a nehéz szakaszt átvészelte benn, és vannak kerti munkák is, nem gondolok minden pillanatban a rosszra. Mert volt kis magas vérnyomás meg ilyenek, de a rendes gondozáson semmi értékem nem ugrott ki (a vérszegénységen kívül, ami lehet, hogy a szédelgésem is okozza, amit régen az alacsony vérnyomásra fogtam, ami ugye most nincs), így fel sem tűnt volna talán, ha nincs itthon mérő. Mert a frontos rosszullét után a kórházban nem volt már semmi bajom, mikor megmértek.

L. naponta emlegeti (meg hogy ő lesz a nagy nővére) és elfogadja okként, hogy a pocak miatt nem emelgetem és aki felveszi, attól kérdezi, hogy tudja-e ezt, van-e Pocakja, KT egyre kevesebbet emlegeti a kiválasztott nevet (ezer szerencséje, hogy amúgy is gondoltunk arra a névre), meg hogy csak fiú lehet. Sőt, mondta, hogy onnan fog kiderülni, mi a neme, hogy ha lány, akkor L. játékai érdeklik. :) 

Most a hétvégén találtam ki, hogy kellene egy mózeskosár, amivel átvihetem másik szobába, aludni, mert egyelőre a háló a "nappali", a gyerekszobába meg nem fér be egy kiságy. (és erről eszembe jutott a rumlis, zsúfolt lakás, meg a rumlis, zsúfolt kert...ááá)

Szólj hozzá!

Címkék: babó babó2 babó3

A bejegyzés trackback címe:

https://frostcat.blog.hu/api/trackback/id/tr268451052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása