HTML

szárnyak

Friss topikok

  • Hagrid: Hiányzik... (2015.01.23. 22:58) Nyolcan
  • tulnagyszemulany: :((( (2015.01.15. 12:55) FIP
  • Hagrid: Durván nézne ki, ha a pici gyerekek előtt piálnánk. :-) 1-2 sör erre a pár órára amúgy is elég. :-) (2014.12.27. 17:56) ivás és ünnepek
  • Hagrid: Egy mentor rendezte...a többi csak üzlet. (2014.12.18. 22:37) dal
  • Hagrid: Vállas max dzsekiben vagyok ám. :-) Persze ennek ellenére 1-1 átlag emberkére én is figyeltem, ki ... (2014.12.15. 21:29) metálapa

Címkék

babó (56) babó2 (47) család (15) egó (90) elmentünk (4) ennivaló (8) falu (3) film (8) grr (3) háziállat (9) karácsony (1) kert (4) könyv (5) kutya (10) Lakás (1) macska (14) ovi (1) politika (1) Címkefelhő

Blogajánló

2015.01.25. 21:24 :: Dee_

Egész nap esett a hó, igazán stílszerű volt az HBO-tól, hogy most adta le a Frozent. L. a kezembe nyomta a kapcsolót, hogy állítsam angolra a dalokat, de sajnos a HBO Comedyn nem lehet. Beleborzongtam, annyira rossz a fordítás ("A holnap rám talál, s a múlt lehull majd rám..." meg "nyáremberré..." - wtf???), KT sem értette, és csak azért is Let It Go-t énekelt motorozás közben, sőt, a spanyollal is megpróbálkozott egy sor erejéig, ami a betűk alatt megy. A hab a tortán Az öt legenda lett volna, ami kicsivel utána kezdődött, ugye szintén a hó miatt, de L. nagyon háklis, ha átkapcsolunk arról, amit épp néz, így maradt a Barney.

Később kimentünk és L. megtanult hógolyót dobni. :)

Szamóca meg ugyanúgy visszarettent a lépcsőn, ahogy Bodzó szokott, mintha nem is ő lett volna az, aki harci nyávogással tűnt el egy dombocskának vélt hókupacban pár éve. Próbáljuk reprodukálni a körülményeket, de sajnos tanult az esetből és nem akar ismételni, hiába kamerázzuk folyton, ha kivisszük sétálni.

Szólj hozzá!

Címkék: macska háziállat babó babó2

Nyolcan

2015.01.23. 22:27 :: Dee_

Odaát találkozunk, kicsi Bodza! Láttuk, ahogy megszülettél, és köszönöm neked, hogy ott lehettem a végén is! Csodálatos volt ez a hét és fél év! Nagyon szeretünk, kis puhaság!  

1 komment

Címkék: család macska egó

FIP

2015.01.14. 21:46 :: Dee_

Ma egy kicsit összedőlt ez a világ. Nem sokáig leszünk kilencen.

1 komment

Címkék: macska háziállat

várunk

2015.01.04. 22:08 :: Dee_

Akkor jön rá az ember, milyen törékeny is az a kis tökéletes pillanat, amikor mindenki jól van, rendben van, amikor beüt valami gebasz. Legyen az egy rosszul vett lépcső miatti kórház, egy köhögős éjszaka, vagy most az, hogy a négy cicából kettőről a hús szinte leolvadt pár nap alatt. Ismerős ez a gyomortáji szorítás. Utálom, ha állandósul.  

Szólj hozzá!

Címkék: macska háziállat egó

kettős mérce?

2014.12.28. 21:43 :: Dee_

Komolyan nem tudok kiigazodni az apámon. Konzervatív nézeteket vall, meggyőzni sem nagyon lehet, de a cselekedeteiben ez nem feltétlenül köszön vissza. Ő csinálja a dolgait, de engem is hagy. Ő nem engedi a fiát lányos dolgokkal játszani, de nem hiszem, hogy hangoztatná, miért nem, ha meglátná KT-t babázni.

És ez azért került szóba, miután elmentek, mert a kislányom egy hatalmas repülőt úsztat a levegőben, míg a kisfiam egyszerre két rózsaszín babakocsit tol már, tele babákkal. :D

Szólj hozzá!

Címkék: család egó babó babó2

ivás és ünnepek

2014.12.26. 21:58 :: Dee_

Nem csak azért szeretek Anyáéknál karácsonyozni, mert iszonyú finomakat süt-főz, mert nagyszerű nagymama, mert nála végre a négyből két tesómmal és a családjukkal összegyűlünk (ez sajnos évente csak kétszer sikerül mostanában), hanem azért is, mert ahhoz, hogy nagyszerűen érezzük magunkat, nem kell alkohol. 

Ismertem családi bulikat, ahol dalolósra itták magukat a felnőttek, vagyis csak a felük, mert a másik félnek haza kellett vezetnie. És nem volt jó.

Anyánál megkínálják F.-t sörrel, mi belekóstolunk egy-egy gasztrokülönlegességként elkészített likőrbe vagy puncsba, de egyikőnk sem iszik belőle sokat. És nem csak a gyerekek miatt. Tudunk mi énekelni enélkül is. :D

 

1 komment

Címkék: család egó

dal

2014.12.18. 22:10 :: Dee_

Szerintem a kisebb gyerekek azokat a dalokat szeretik, amiket tisztán énekelnek és akár ők is utánozhatnak. Nem azokat, amiket többen énekelnek és mindenki szólózgat összevissza a hangjával, öncélúan. Az nem musical, az valami koncert, felnőtteknek.

Csak mert hallottam egy dalt A játékkészítőből és úgy tűnt, mintha a megasztár egyik részébe csöppentem volna.

1 komment

Címkék: egó

metálapa

2014.12.14. 22:32 :: Dee_

Számomra a férjem kedves, vicces, szeretetreméltó és igazi apuka. Mikor kimaradt egy éjszakára koncert miatt és hajnalig az utcákat róva kellett elütnie az idejét a belvárosban, bizony féltettem.

De az az igazság, hogy a majd' kétméteres, vállas, bőrkabátos, acélbetétes bakancsba gyűrt farmeros, kapucnit a fejébe húzó marcona fickó elől inkább mások tértek ki... :D

1 komment

kórházban 1.

2014.12.14. 22:26 :: Dee_

Hirtelen jött kórházi tartózkodásunk alatt döbbentem rá, hogy KT mennyire optimista személyiség, mennyire könnyen megtalálja a jót minden helyzetben, és nem siránkozik a veszteségen, ami pillanatnyilag éri. Bátor (beszélt a Mikulással meg befeküdt a röntgengép alá a nagy fénybe), okos, és látja, mikor komoly egy helyzet. 

Szegény kis L. számára meg olyan hirtelen tűntem el, hogy most nem győz utánam futni és tőlem segítséget kérni mindenhez.

Szólj hozzá!

Címkék: babó babó2

kórházban 2.

2014.12.14. 22:20 :: Dee_

Volt egy gyerek, aki beverte a fejét, hányni kezdett, emiatt bekerült kórházba, pótolták a folyadékot nála, megfigyelték. Másfél napig semmi nem történt ezután, már várták a hazatérést a két napos megfigyelés után, erre még a kórházban újra beverte a fejét ugyanott. Nem sokkal később újra hányni kezdett. 

Viszont ahelyett, hogy megcétézték volna, hazaküldték a többiekkel, azokkal, akik - vele ellentétben - nem produkáltak agyrázkódásos tüneteket. Egyetlen oka volt ennek: hasmenése is volt. Bármi okozhatta. De hiába hányt csak a két fejbeverés után, és másfél napig a kettő között egyáltalán nem, ezt hányós-fosós vírusnak vették minden vizsgálat nélkül és gyorsan hazaküldték, nehogy megfertőzze az osztályt.

Kíváncsi vagyok, jól van-e...

Szólj hozzá!

Címkék: egó