HTML

szárnyak

Friss topikok

  • Hagrid: Csokibácsi a strandon. :D (2017.07.18. 17:11) antirasszizmus
  • Hagrid: Dehogy vagy rossz... (2017.03.01. 22:29) ajándékok
  • Hagrid: Sajnos ez 10 milliárd feletti összeget vitt...persze, megismétlik, pártalapon lesz is elég támogat... (2017.02.27. 07:46) nolimpia
  • tulnagyszemulany: Ha már ide ennyit írtál, esetleg egyszer a fórumba is írhatnál egy magyarázatot arra, hogy miért t... (2017.01.13. 22:00) A karácsony idén úgy volt,
  • Hagrid: Hurrá jégkorong! :D (2017.01.09. 12:12) kemény telünk van

Címkék

babó (72) babó2 (62) babó3 (5) barát (1) család (24) egó (114) elmentünk (4) ennivaló (12) falu (4) film (12) grr (5) háziállat (11) karácsony (3) kert (8) könyv (5) kutya (12) Lakás (1) macska (18) ovi (1) politika (1) történénések (1) történések (7) Címkefelhő

vásárolok

2013.09.07. 21:42 :: Dee_

Vásárolni jó, vásárolni szuper pótcselekvés, vásárolni nagyon szeretek, még ha berzenkedik is miatta a pénztárcám és öko-énem, ami nem tűrheti a pazarlást.

Le is írom, mikre sikerült szert tenni.

Két webshopos csomag is érkezett a héten, az egyik a BIOságok (biosagok.hu) boltból, garam masala fűszerkeverék, ibolyás és aloe verás szappan (ezek most a ruhákat illatosítják a szekrényben további felhasználásig), aranyszirup, amire már rég vadászom, sok sütibe kellett volna már az amcsi szakácskönyvemből, ráadásul pompás régimódi konzervdobozfélében kapható, az biztos, hogy nem fogom kidobni, ha kiűrül, mézes roiboos tea, mind csupa kényeztető finomság, és nem drága. Van, ami igen, de csak a sima, nem biotermékekkel összehasonlítva, pl. a liszt. De zabpehelyből a nem bio is ennyibe kerül. Szóval nézzétek meg és vegyetek ti is!

A másik a szokásos évszakonkénti bookline-rendelés volt. Összejött egy kupon és kedvezmény, így már jócskán megérte most rendelni, meg két gyerekünnep is a körmünkre égett.

Vettünk L.-nek két saját lapozót, kinyitható ablakokkal, amit úgy szeret, de amiket KT a saját könyvein nem szereti, ha babrálja. Szép rajzok, kis vers mindkettőben, Julia Donaldson, Alex Scheffer: A róka zoknija és A mackó levelei határozottan jó választás volt.

KT három könyvet kapott, a Mi micsoda? sorozat kisebbeknek való könyveiből a kerteset és az állatkerteset,és nem voltam tőlük elragadtatva. Kifejezette az ablakocskákra mentem rá, de ezekben csak a végén van pár darab. A Ravesburger Mit? Miért? Hogyan? sorozata túlságosan elkényeztetett a szép ábrákkal, részletes kidolgozással, olyan infókkal a már meglévő, autós könyvükben, amiket én sem tudtam. Ezek meg… Hát, nem tudom, szokni kell, de bánom, hogy ugyanezeket a témákat nem a bevált Ravensburgertől vettük. Ráadásul KisebBé ajándék könyve is ez utóbbiból van, és nagyon tetszik, és észrevette KT is, és sírva követelte, hogy mutassuk meg neki, felismerte a gerincéről, hogy a kedvencei egy tagja. (Már kinéztem sok Mit? Miért? Hogyan? könyvet a jövőre nézve, késő őszi gyerekünnepekkor megint pénzt fogok szedni és kiélem magam. :) De ezeket egyenesen a kiadótól rendelem majd, a bookline-on nincs kinn mindegyik.) A harmadik egy tűzoltós, ezt ha egy boltban kinyitom, nem vettem volna meg, ronda. Nem informatív, inkább némi művészies rajzzal akar magyarázni, szinte egy szál infót oldalanként. (A tűzoltók- Kis felfedező zsebkönyvek). Kisöcsi meg egy emberi testes könyvet kap, mert az mindenkinek kell.

A harmadik vétel meg szimplán az Auchanban volt, ahol beleszerettem egy plüssrugiba, finom világosbarna, kedves kis mintával, uiszex darab, egy cicás rugiba, amit gondolom, magyarázni sem kell, ráadásul lányos rózsaszín (nem volt sajnos lila nagyobb méretben), és a legnagyobb kincs: egy pihepuha takaró, pehelykönnyű és nagygyerekméret (90x130cm), polár, de az a nagyon puha fajta, talán ez az, amit wellsoftnak hívnak. A mintáját látatlanban vettük, de még az is tetszik. Már ki is mostam, hogy este bevethessem L. ágyán. KT-nak is kell egy!

Szólj hozzá!

Címkék: könyv egó

A bejegyzés trackback címe:

https://frostcat.blog.hu/api/trackback/id/tr486186249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása