HTML

szárnyak

Friss topikok

  • Hagrid: Csokibácsi a strandon. :D (2017.07.18. 17:11) antirasszizmus
  • Hagrid: Dehogy vagy rossz... (2017.03.01. 22:29) ajándékok
  • Hagrid: Sajnos ez 10 milliárd feletti összeget vitt...persze, megismétlik, pártalapon lesz is elég támogat... (2017.02.27. 07:46) nolimpia
  • tulnagyszemulany: Ha már ide ennyit írtál, esetleg egyszer a fórumba is írhatnál egy magyarázatot arra, hogy miért t... (2017.01.13. 22:00) A karácsony idén úgy volt,
  • Hagrid: Hurrá jégkorong! :D (2017.01.09. 12:12) kemény telünk van

Címkék

babó (72) babó2 (62) babó3 (5) barát (1) család (24) egó (114) elmentünk (4) ennivaló (12) falu (4) film (12) grr (5) háziállat (11) karácsony (3) kert (8) könyv (5) kutya (12) Lakás (1) macska (18) ovi (1) politika (1) történénések (1) történések (7) Címkefelhő

a nyárról

2015.08.20. 22:28 :: Dee_

Kis összefoglaló a nyárról, ami ugyan még nem múlt el, de nekünk igen. Rengeteg minden történt!

Kibélelték a kéményt, kicserélték a gázkazánt.

L-t megcsípte egy darázs.

Voltunk strandon háromszor, ebből egyszer a nővéremmel és unokaöcsémmel.

A lányokkal többször taliztunk (igyekszünk havonta).

Voltam rendkívül bunkó nőgyógyásznál (4 hetet kellett az időpontra várni...) és nagyon rendes, figyelmes magánfogorvosnál.

Voltunk a Balatonon kutyástól (az eb miatt hazafelé 5 órát utaztunk a hőségben, és a gyerekek hihetetlenül aranyosan tűrték a fáradalmakat, gyakorlott utazók), vonattal, régen látott rokonokkal egy panzióban (a gyerekek ehhez is prímán adaptálódtak, örültek mindennek, a másodunokatesóknak, kis-nagybátynak), vízibicikliztünk és mindketten elkezdtek lábtempózni maguktól.

L. megkapta a Summer Fever Elsát és Annát, kedvenc játékok lettek.

Elkezdték angolul énekelgetni a Let It Go-t, de KT kedvence a "főtt kukorica, Mais!", ami még a Balcsin hallott, de azóta németül emlegeti a kukoricát.

KT slágerkönyve a hatalmas, nehéz atlasz, amit még a lányokkal vettem a Könyvhéten, elkezdte belőle összeolvasni a betűket, első felolvasott szava a "Ciprus" volt, de tanulja az országok elhelyezkedését is. Meg imádja a pontösszekötős rajzokat is.

L. rálépett a szobatisztulás rögös ösvényére, de még hosszú út áll előttünk, ha rajta múlik.

F. átvette a házimunka és gyerekrevigyázás nagy részét, míg fetrengek az ágyon.

Kétszer álmodtam kislánnyal és bár nem esik olyan jól, nem utálom úgy az édeset, mint KT-vel, ez is lányra utal. KT-nak sokszor eszébe jut és kérdezget.

L. szeme teljesen bebarnult.

Elromlott a tévénk, a gyorsan rendelt újat elvitték szervizbe, mert rossz a hangja, sajnos épp a hosszú hétvége előtt, nehezen bírom ezt a csendet.

A kocsi fékje rossz, így még azt a keveset sem autózhatjuk, amit szoktunk, nehéz így. De lehet, hogy lesz új.     

Meghalt Árnyék, a legpuhább, legkedvesebb, leggyönyörűbb kandúr a világon. Ha nem tetszett neki, hogy felvettem, kifolyt a kezemből (egyszerűen elhagyta magát és nem volt már fogása) vagy hangosan szuszogott, soha nem kapálózott, mint Szamócáék. Drága kis macskánk!

Négy hőhullámot éltünk át, de a házban elviselhető maradt valamennyire a hőmérséklet.  

 

Szólj hozzá!

Címkék: család macska történések babó babó2 babó3

A bejegyzés trackback címe:

https://frostcat.blog.hu/api/trackback/id/tr147722250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása